Huurdersraad Hef Wonen stelt voor: aspirant-bestuurslid Jane Verhoeven

Sinds 1 januari 2023 is Huurdersraad Hef Wonen de officiële belangenbehartiger van de gezamenlijke belangen van de huurders van Hef Wonen. Bij een goede huurdersraad hoort ook een goed bestuur. Graag stellen wij een aspirant-bestuurslid aan jullie voor:

Jane Verhoeven

“Mijn naam is Jane Verhoeven, geboren ben ik in Suriname maar opgegroeid in Nederland sedert mijn 8ste jaar. Gewoond heb ik in Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel (46 jaar) en woon sinds 3 jaren wederom in Rotterdam, de wijk Zevenkamp in een appartementencomplex van voormalig Vestia, thans Hef Wonen geheten.

Sinds enige maanden ben ik kandidaat-bestuurslid van de Huurdersraad Hef Wonen en wil graag als volwaardig bestuurslid deel uitmaken van deze club
en zo een steentje bij te dragen de huurders van Hef Wonen bij te staan waar mogelijk.…. Klik hier om meer te lezen over Jane.


 

Heb je bezwaar tegen het benoemen van Jane als bestuurslid, dan kun je dit bezwaar uiterlijk donderdag 21 september 2023 aan ons kenbaar maken. Dat kan via ons telefoonnummer op  010-8995600 of via de email naar info@huurdersraadhefwonen.nl

Ook bestuurslid worden of op een andere manier meedoen? Klik dan hier om meer te lezen over onze vrijwilligersfuncties. Wil jij het voorstellen van de nieuwe bestuursleden niet missen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Deel dit bericht