Huurdersavond 2023

Algemene informatie over de huurdersavond

Dit jaar was iedere Hef Wonen-huurder welkom op onze huurdersavond. Op dinsdagavond 20 juni waren huurders welkom om samen de start van de nieuwe huurdersorganisatie te vieren! Bij de Huurdersraad betekent dat vooral een prettig gesprek over het huren bij Hef Wonen onder het genot van een drankje en natuurlijk een lekkere maaltijd. We hebben een leuk programma voor je samengesteld en kijken er naar uit jou, huurder bij Hef Wonen, te ontvangen op een fijne plek voor een gezellige een gezellige avond! Let op! Aanmelden is verplicht. Klik hier je direct aan te melden.

 

Locatie en routebeschrijving

De huurdersavond van 20 juni zal plaatsvinden in Park de Heerlijkheid in Hoogvliet Rotterdam. De prachtige locatie middenin een groene omgeving biedt een intieme en feestelijke sfeer. Het adres is Herikweg 5, 3193 KC Hoogvliet Rotterdam. De locatie is rolstoelstoegankelijk.

Met de auto over de snelweg
Vanuit het noorden (Den Haag, Hoek van Holland, Gouda): (A13, A20). Kies bij de nadering van de ring Rotterdam ofwel de Beneluxtunnel of de Brienenoordbrug, afhankelijk van de filemeldingen op de informatiepanelen. Na de Beneluxtunnel (A4) kies rechterrijstroken richting Hoogvliet (A15), echter NIET afrit 17 PERNIS/Gadering, maar ruim 1 km doorrijden naar afrit 17 Hoogvliet; Verder zie kader. Voordat u de Brienenoordbrug (A16) op gaat; kies dan linkerrijstroken; na de brug naar rechterrijstroken invoegen (A15 ring). A15 vervolgen tot afrit 17. Verder zie Alle richtingen.

Vanuit het oosten ( Nijmegen, Tiel): (A15): vervolg A15 tot afrit 17. Verder zie Alle richtingen.

Vanuit het zuiden (Breda, Dordrecht): (A16): Na de tunnel van Dordrecht rechterrijstroken aanhouden A15 Ring Zuid Europoort. Hou na de fly-over van het knooppunt Ridderkerk zoveel als nodig linkerstrook aanhouden om de verstopping op het Vaanplein te vermijden. Afrit 17. Verder zie Alle richtingen .

Vanuit het zuidwesten (Roosendaal, Zierikzee): (A29): Na Heinenoordtunnel op Vaanplein kies richting Europoort A15. Afrit 17. Verder zie Alle richtingen.

Vanaf A15-afrit 17 (voor alle richtingen): Einde afrit linksaf. U bevindt zich op de Aveling. Bij de derde rotonde 1/4 rond. U rijdt Venkelweg in neem na ca. 1/2 km rechts de Herikweg op en kunt daar gratis parkeren.

LET OP! Rijdt u met uw navigatie aan, dan adviseren wij u om ‘venkelpad’ als eindbestemming te kiezen. Wegens eerdere routewijzigingen leiden de meeste navigatiesystemen u naar een doodlopende weg. Via venkelpad rijdt u nog ca. 1km rechtdoor, waarna u Park de Heerlijkheid aan uw rechterhand ziet.

Met de metro
Vanuit Schiedam, Rotterdam of Capelle a/d IJssel: metrolijn C of D richting de Akkers. Vanuit Spijkenisse metrolijn C richting de Terp of metrolijn D richting Rotterdam Centraal. Uitstappen bij metrostation Hoogvliet. De metro geeft aansluiting op de trein op de stations: Schiedam Centrum,  Rotterdam Centraal Station, Rotterdam Blaak, Rotterdam Alexander.

Vanaf metrostation Hoogvliet
Eenmaal op metrostation Hoogvliet aangekomen neemt u buslijn 78. Hetzij richting Westpunt of Oudeland, want uw bestemming Alsemstraat bevindt zich te midden van beide routes. Eenmaal uitgestapt gaat u de Alsemstraat in (uitgestapt uit de bus richting Westpunt moet u de straat nog oversteken). Aan het eind van deze straat volgt een T-splitsing met de Karwijstraat. Daar gaat u rechtsaf en gelijk de eerste links. U blijft rechtdoor gaan en passeert links een speeltuin waarna u de weg oversteekt. U bent dan al op het parkeerterrein en ziet Park de Heerlijkheid.

Pendelbus vanaf metrostation Hoogvliet
Herkenbaarheid bus. De bus is een museumbus (ca. 60 jaar oud) en staat bij het busstation.
Vertrektijden naar locatie: vanaf ca. 16.45 uur, ieder kwartier tot 19.00 uur
Vertrektijden naar metrostation Hoogvliet:  vanaf 20.30 uur tot 21.45 uur, ieder kwartier.

 

 

Het programma

Tijd Omschrijving
18:00 – 19:30 Inloop met buffet, informatiemarkt en muziek
19:30 – 20:15 Plenair programma
20:15 – 21:45 Vervolg informatiemarkt en afsluitende borrel

 


Overige informatie

Hoe meld ik me aan?
Via dit formulier kan jij je direct aanmelden. Wees snel, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Is de huurdersavond gratis toegankelijk?
Ja, de huurdersavond is geheel verzorgd en gratis toegankelijk voor alle Hef Wonen-huurders boven de 18 jaar. Deelname is alleen mogelijk indien jij je hiervoor hebt aangemeld. Klik hier om direct naar het aanmeldformulier te gaan. Bij de entree checken we je naam op de lijst.

Hoe laat begint het?
Je kunt vanaf 18:00 uur naar binnen en het plenaire deel begint om 19:30 uur.

Kan ik ook later aansluiten?
Indien jij je van tevoren hebt aangemeld ben je tussen 18:00 en 19:30 uur welkom.

Hoe kom ik er?
Je komt op eigen gelegenheid. Parkeren op het terrein is gratis. De dichtstbijzijnde metrohalte is Hoogvliet.
Er rijdt een pendelbus vanaf metrostation Hoogvliet.
Herkenbaarheid bus. De bus is een museumbus (ca. 60 jaar oud) en staat bij het busstation.
Vertrektijden naar locatie: vanaf ca. 16.45 uur, ieder kwartier tot 19.00 uur
Vertrektijden naar metrostation Hoogvliet:  vanaf 20.30 uur tot 21.45 uur, ieder kwartier.

Hoe kunnen jullie dit organiseren?
Dat doet ons bureau, in samenwerking met onze vrijwilligers, de werkgroep huurdersavond en ons bestuur. Het is best een klus voor een kleine organisatie, maar we vinden het belangrijk. Onze voorganger Huurdersraad Vestia heeft eerder landelijke huurdersavond en stedelijke huurdersraadplegingen georganiseerd.

Hoe zit het het met het publiceren van mijn foto of filmpje?
Als je op de huurdersavond komt, dan veronderstellen we jouw akkoord met het gebruik van je foto of filmpje op internet en andere uitingen van de Huurdersraad. We maken dit ook kenbaar bij inschrijving. Bedankt voor je begrip.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Deel dit bericht