Huurdersraad Hef Wonen stelt voor: aspirant-bestuursleden Riet Velders en Mariëlla Waterberg

Sinds 1 januari 2023 is Huurdersraad Hef Wonen de officiële belangenbehartiger van de gezamenlijke belangen van de huurders van Hef Wonen. Bij een goede huurdersraad hoort ook een goed bestuur. Graag stellen wij twee aspirant-bestuursleden aan jullie voor:

Riet Velders

“Beste huurders van Hef Wonen

Laat ik mijzelf eerst even voorstellen.

Mijn naam is Riet Velders, ik woon in Zuidwijk. Momenteel ben ik Wijkraadslid Pendrecht-Zuidwijk. Een leuke en boeiende baan. Voorheen was ik vier jaar actief in de Gebiedscommissie, de voorloper van de Wijkraad. Verder deed en doe ik nog steeds veel vrijwilligerswerk, onder andere ben ik lid van de Beheerscommissie Perspectief, een opvang voor verslaafden met woonbegeleiding, bereiden en serveren van maaltijden in de kerk, debatten bijgewoond vanuit de 50Plus partij”…. Klik hier om meer te lezen over Riet.


Mariëlla Waterberg

“Met grote vreugde en vastberadenheid wil ik deze gelegenheid aangrijpen om mezelf aan u voor te stellen als kandidaat van de Huurdersraad. Het is een eer om deel uit te maken van dit belangrijke orgaan en ik ben enthousiast om mijn bijdrage te leveren aan het vertegenwoordigen en beschermen van de belangen van onze huurders.

Mijn naam is Mariëlla Waterberg trots te zijn geboren in Goirle opgegroeid in Tilburg en Rotterdam! en ik ben gepassioneerd over het opkomen voor de rechten en behoeften van huurders. Als wijkraadslid heb ik al ervaring opgedaan met het vertegenwoordigen van de belangen van bewoners op lokaal niveau. Ik begrijp de specifieke uitdagingen waarmee huurders te maken hebben en ik ben vastbesloten om me in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige behandeling van alle huurders”…. Klik hier om meer te lezen over Mariëlla.


Heb je bezwaar tegen het benoemen van Riet of Mariëlla als bestuurslid, dan kun je dit bezwaar uiterlijk donderdag 24 augustus 2023 aan ons kenbaar maken. Dat kan via ons telefoonnummer op  010-8995600 of via de email naar info@huurdersraadhefwonen.nl

Ook bestuurslid worden of op een andere manier meedoen? Klik dan hier om meer te lezen over onze vrijwilligersfuncties. Wil jij het voorstellen van de nieuwe bestuursleden niet missen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Deel dit bericht