Maak kennis met algemeen bestuurslid: Riet Velders

Riet Velders

Beste huurders van Hef Wonen

Laat ik mijzelf eerst even voorstellen.

Mijn naam is Riet Velders, ik woon in Zuidwijk. Momenteel ben ik Wijkraadslid Pendrecht-Zuidwijk. Een leuke en boeiende baan. Voorheen was ik vier jaar actief in de Gebiedscommissie, de voorloper van de Wijkraad. Verder deed en doe ik nog steeds veel vrijwilligerswerk, onder andere ben ik lid van de Beheerscommissie Perspectief, een opvang voor verslaafden met woonbegeleiding, bereiden en serveren van maaltijden in de kerk, debatten bijgewoond vanuit de 50Plus partij.

Ik hou van mensen, voor degenen die niet in staat zijn voor zichzelf op te komen. Voor deze mensen wil ik een steun en aanspreekpunt zijn en hun dagen mooier kleuren.

Mijn hart ligt bij welzijn, en vanuit mijn sociaal bewogenheid zet ik mijzelf hiervoor dagelijks in.
Wat voor religie, kleur of culturele achtergrond iemand ook heeft, elk mens heeft een hart en zoekt naar geluk en acceptatie.

Als kandidaat bestuurslid van de Huurdersraad van Hef Wonen mag ik onderdeel zijn een fijne groep mensen en daarom zou ik dit graag als volwaardig bestuurslid willen voortzetten.

Alleen ben je een druppel, samen vorm je een zee.

Deel dit bericht