Maak kennis met bestuurslid: Mariëlla Waterberg

Mariëlla Waterberg

Met grote vreugde en vastberadenheid wil ik deze gelegenheid aangrijpen om mezelf aan u voor te stellen als kandidaat van de Huurdersraad. Het is een eer om deel uit te maken van dit belangrijke orgaan en ik ben enthousiast om mijn bijdrage te leveren aan het vertegenwoordigen en beschermen van de belangen van onze huurders.

Mijn naam is Mariëlla Waterberg trots te zijn geboren in Goirle opgegroeid in Tilburg en Rotterdam! en ik ben gepassioneerd over het opkomen voor de rechten en behoeften van huurders. Als wijkraadslid heb ik al ervaring opgedaan met het vertegenwoordigen van de belangen van bewoners op lokaal niveau. Ik begrijp de specifieke uitdagingen waarmee huurders te maken hebben en ik ben vastbesloten om me in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige behandeling van alle huurders.

Een van mijn belangrijkste troeven is mijn vermogen om effectief te communiceren. Ik geloof sterk in de kracht van open en transparante communicatie, zowel binnen de Huurdersraad als met de huurders die we vertegenwoordigen. Door een open dialoog te bevorderen, wil ik ervoor zorgen dat de stem van huurders gehoord wordt en dat we samen werken aan passende oplossingen.

Daarnaast koester ik een speciale passie voor het welzijn van ouderen en mensen met een beperking ik werk dagelijks met deze doelgroepen. Ik geloof dat zij recht hebben op een veilige en comfortabele woonomgeving, waarin zij kunnen genieten van hun gouden jaren. Ik ben vastbesloten om me in te zetten voor maatregelen die hun kwaliteit van leven verbeteren en ervoor zorgen dat hun specifieke behoeften worden erkend en aangepakt.

Als lid van de Huurdersraad wil ik een actieve rol spelen bij het ontwikkelen en bevorderen van beleid dat rechtvaardige huurprijzen, goede woonomstandigheden en eerlijke behandeling garandeert voor alle huurders.

Deel dit bericht