Maak kennis met de voorzitter: Tineke van Geest

Tineke van Geest

Mijn naam is Tineke, een flexibele Rotterdamse dame met een sterk karakter. In mijn rugzak zit o.a. ruime ervaring als manager in een klantgerichte omgeving. Mijn managementstijl kenmerkt zich het best als coachend met de skills van een peoplemanager. Door ieder individu op de juiste plek te plaatsen en hem/haar te ondersteunen en te begeleiden, ben ik in staat een willekeurig team het gewenste doel te laten halen. Ik ga altijd voor 200% resultaat voor de organisatie, maar sta open voor tevreden huurders omdat ik vind dat een tevreden huurder de basis is van een gezonde leefomgeving .

Humor, empathie en mensenkennis zijn mijn wapens tegen agressie, hiermee haal ik de angel uit iedere netelige situatie. No-nonsens en een open communicatie zijn mijn handelsmerk. Na enkele maanden bestuurslid bij Huurdersraad Vestia te zijn geweest zet ik mij nu graag in voor de huurders van Hef Wonen door bestuurslid te worden bij Huurdersraad Hef Wonen.

Huurdersavond Hef Wonen in Park de Heerlijkheid in Hoogvliet

Deel dit bericht