Profiteer van ons Woonbond-lidmaatschap

De Huurdersraad is lid van de Woonbond. De Woonbond is de landelijke belangenbehartiger voor huurders. De Woonbond vertegenwoordigt jouw belangen en je kunt gebruik maken van de Woonbond als huurder van Hef Wonen.

We hebben de afspraak met de Woonbond dat alle Hef Wonen-huurders kunnen bellen met de Huurderslijn van de Woonbond op 020-5517755: een telefonische helpdesk waar je vragen kunt stellen over wonen, servicekosten en wetgeving. Alle Hef Wonen-huurders ontvangen ook tot 50% korting op de aanschaf van Woonbondpublicaties in de webwinkel. Klankbordgroepen en bewonerscommissies van Hef Wonen krijgen ieder kwartaal het kleurrijke tijdschrift Huurwijzer in de bus, een blad vol met praktische tips en wetenswaardigheden. Geef de contactinformatie daarvoor door aan de Huurdersraad.

Bewonerscommissies van Hef Wonen kunnen financiële steun krijgen bij juridische procedures, waarvan de uitslag ook voor andere huurders van belang is. Naast deze services biedt de Woonbond geregeld interessante cursussen en webinars aan.

De Woonbond heeft informatie op diverse huurdersthema’s: huurtoeslag, huurverhoging, woningzoeken & recht, Sloop & renovatie, Energie (duurzaamheid, energiebesparen, gezond wonen), Huren & recht.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die de Woonbond biedt? Neem snel een kijkje op de website van de Woonbond.

Huurdersdag 2018 (Huurdersraad Vestia)

Deel dit bericht